2017. július 20., csütörtök

Futbalisti Bohemians chcú nadviazať na podarenú minulú sezónu

Primárne sa však pražský klub v novom ligovom ročníku sústredí na boj o záchranu. "Veríme, že našou ambíciou je boj o záchranu a prežitie. To ani neskrývame, ale chceme využiť pozitívnych prvkov, aby bet 365 sme nadviazali na tú minulú sezónu, "povedal na predsezónnej tlačovej konferencii riaditeľ klubu Ladislav Valášek.

Vršovický celok, ktorý bude hospodáriť s rozpočtom 55 miliónov korún, prechodne nahradí pozíciu športového riaditeľa bet365 stavky po odchode Tomáša požiaru do Sparty. "Vznikla športové komisie, v ktorej sú traja zástupcovia akcionárov Dariusz Jakubowicz, Vladislav Suchý a Petr Svoboda a tri za management - ja , Roman Pivarník a Libor Koubek.V tejto zostave tú rolu športového riaditeľa tímovou spoluprácou preklenuje, "vysvetlil Valášek.

" Klokany "v lete pustili kľúčového hráča Jakuba Radu do Mladej Boleslavi. Po vypršaní zmluvy odišiel aj odchovanec Jan Moravec. V zálohe bet365 bonus sa pokúšajú nahradiť skúsený Tomáš Čížek, ktorému skončil kontrakt v Jablonci, a bývalý Sparťan Milan Jirásek.

V jamkami zostávajú obrancovia Aleš Škerle a Lukáš Pauschek, ktorí budú ďalšiu sezónu hosťovať z Olomouca respektíve Sparty. Z Letnej bol na rok zapožičaný tiež útočník Patrik Schick, ofenzívu majú podporiť aj Ukrajinec Leonid Akulinin (prestať) a Uruguayec Rafael Acosta (ročné hosťovanie).Zostavu brankárov potom doplnil Tomáš Fryšták, ktorý prichádza na ročné hosťovanie s opciou zo Slovácka.

"Došlo k veľkej strate Jakuba Rady, na ktorého bolo mužstvo zvyknuté, s Pepom (Jindřiška) boli veľa zohraní. Uvidíme v majstrovských zápasoch, ako to dokáže Pepa zvládnuť s Jiráskom a ďalšími hráčmi, "konštatoval tréner Pivarník.

Bohemians z ôsmich prípravných zápasov štyrikrát vyhrali, trikrát prehrali a raz remizovali. Schick a Čížek dali po troch bet365 góloch. "Hráči prichádzali postupne, každý s nejakým deficitom. Tá príprava prebiehala v pohode, splnili sme to, čo sme chceli, "uviedol Pivarník.

" Museli sme postupne s hráčmi individuálne pracovať a prípravu sme mali potom rozdelenú do niekoľkých blokov.Ešte nemáme všetkých hráčov pripravené tak, ako by sme potrebovali, na tom pracujeme ďalej. Súhru mužstvá ukážu až majstrovské stretnutia, "pridal kouč Bohemians.

Jeho tím do ligovej sezóny vstúpi nedeľňajším domácim zápasom proti nováčikovi zo Zlína. "Odhod lanie tam určite je. Budeme chcieť dobre vstúpiť do nového ročníka.


Hráme prvý zápas doma a dúfame, že všetky tri body zostanú v jamkami, "vyhlásil kapitán" klokanov "Jindřišek.

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése