2017. július 20., csütörtök

Šafářová a bláznivá videá? Pred rokmi by som to ani neskúšal, hovorí kouč

Zato tento rok?


Len čo dohrala zápas tretieho kola Wimbledonu proti Sloane Stephensová, bežala k tribúne, kde už čakal kouč Rob Steckley s pripraveným mobilom. Roztiahla ruky vo víťaznom geste, a tak vzniklo ďalšie bláznivé selfie bet365 bonus do zbierky.

Práve kanadský bohém, ktorý je zároveň nadšencom do tvorby videí, má veľkú zásluhu na prezentovanie Šafářová aj iným spôsobom, než ako na ňu fanúšikovia bývali zvyknutí.

"Ale Lucka sa osobnostne dosť zmenila počas doby, čo sa poznáme. Keď som jej prvýkrát stretol pred siedmimi rokmi, tak by som to bet365 mobil s ňou ani neskúšal, bola to úplne iná osoba, "popisoval 35-ročný kouč. "Ale to sa stáva všetkým.Keď teraz s vami robím rozhovor, tak už je to tiež v pohode, ale keby som nemal tréning z posledných rokov, asi by som sa tiež trochu trápil. "

Steckley má ku tvorbe videí kvalitnej prípravu, médiá a film študoval na univerzite. "Ale nedával som moc pozor," smeje sa. "Dneska sa dá všetko naučiť aj bez školy, všetko nájdete na YouTube."

Videá z produkcie dua Šafářová-Steckley (s občasnými hosťami) získavajú na čoraz väčšej popularite.Niekedy sa v nich žongluje, inokedy sa uťahuje z wimbledonských tradícií, niekedy je na nich zachytená vtipná scéna z tréningu.

V jednom z videí tak treba Steckley nahráva lopty Šafářová striedavo na tri tenisové kurty vedľa seba a diabolsky sa pri tom smeje. "Len behajte, tie malá opička," zakričí.

Ale neprejde mu to len tak. Keď unavená tenistka po svojom výkone ležia na zemi, prekvapí ho úderom raketou medzi nohy. "To bol jej nápad," hovorí Steckley. "Luckinej nápady sú stále viac kreatívne."

Inokedy pripojí krátky "psedodokument", ktorý odhaľuje skutočnú - teda neznesiteľnou - tvár Lucie Šafářová. Vraj je Češka jednou z najmilších žien na okruhu WTA.Ale jej tréner a deblová parťáčka Bethanie Matteková-Sandsová vedia svoje…

Príprava videí mu vraj zaberie minimum času. "Robíme je na iPhone na prvý dobrou, je to jednoduché," približuje vlasatý Kanaďan. "Snažíme sa o niečo, čo ľudí dnes chcú. Niečo jednoduchého, krátkeho, kompaktného. "

Šafářová priznáva, že ešte pred pár rokmi by sa do podobných videí zapojiť nenechala. bet365 "Bývala som veľa bet 365 ustráchaná," ​​povedala. Teraz si ale pochvaľuje, ako ju väčší "odviazanosť" zmenila k lepšiemu. "Keď je človek viac otvorený, tak to pomáha."

Dôkazy po výsledkoch z poslednej doby hľadať netreba.

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése