2017. április 15., szombat

Saracéni Charlie Hodgson ťahá za nitky v demolácii Worcester

Charlie Hodgson oznámené v týždni, ktorý v tejto sezóne bude jeho posledný; potom vyšiel k Twickenham drn a vzal Premiership bodov zhodujú cez 2500 známka. Jedná sa o rozšírenie protokolu zastával Bet365-Bonus čaká na Vás a zastáva niekoľko rokov. Ďalšia je 278 bodov denného svetla, potom Andy Goode, nasledovaný 623 bodov viac denného svetla pred Olly Barkley. Čo kariéru to bude musieť byť, keď to skončí v máji, možno tu s tretím titulom Premier League k jeho menu.A koľko ďalších England čiapky on by mohol vyhrať, mal svojho času ani sa zhodoval s jedným Jonny Wilkinson? Exeter Gareth Steenson udržuje jeho stranu na druhom mieste , keď odložiť Harlequins Čítajte viac

Bez ohľadu na body, to je ako tvorca hry výhľadu a prechádzajúce zručností zomrieť za to, že by mal mať na pamäti. Vo veku 35 rokov, tieto schopnosti zostávajú nezmenšenej miere. Stiahol Saracéni nitky tak suverénne ako vždy v tejto najnovšej demolácii, napriek všetkým hráčom chýba, a pristál každý prevod zo všetkých uhlov v bludnom, víriace vietor.

Worcester návrat k Premiership bolo povzbudivé, ale tu boli proti odporcom inej triedy.Ak Saracéni môže robiť to, čo urobili Toulouse a Severného Írska cez predchádzajúce dva týždne, Worcester nemusí zúfať v tejto hrubej vitajte na veľkom pódiu.

"Vždy sme vedeli, ktoré prichádzajú do tejto súťaže, že by sme sa dostali niektoré docela vážne jamky, "povedal Dean Ryan, jeho riaditeľ rugby. "To je nereálne, že môžeme preskočiť na tejto súťaži a potom skočiť znovu horný koniec. Dnes bol vytriezv enie lekcie ale my sme pripravení podniknúť, aby bolo lepšie.


"

Nie, že by to bolo tak veľké javisko, ako by to mohlo byť. Twickenham vyzeral sotva tretina plné, a to aj v prípade, že účasť bola daná tak, ako je trochu viac, udalosť, ktorá zvyčajne priťahuje medzi 60,000 a 70,000.Potom znova, zvyčajne sa hraje na začiatku sezóny v rukávoch. Po turbulencii majstrovstiev sveta, ktoré si s ním zaobchádzali s počasím košele s rukávmi, ako aj fanúšikmi fanúšikov, Twickenham sa cítil chladný a dosť prázdny.

Harlekins sa rozhodli, že tohtoročná udalosť bude príliš Blízko ich Big Game koncertu na Vianoce, aby boli atraktívne, čo zanechalo Saracens ako jediný klub z Londýna v Londýne Double Header. Worcester priniesol West Midlands prízvuk na koncept - rovnako ako Wesps v týchto dňoc h. Warriors sa ukázali konkurencieschopné pre väčšinu z prvej polovice, ale keď príležitosti prezentované sami seba, Saracens má príliš veľa triedy.Štrnásť smeruje dole po 20 minútach, bez skutočne robí veľa zle, Worcester rozpadli po break.Danny Cipriani minie neskoré kop as Predaj sa držal Newcastle Prečítajte si viac

Chris Ashton strelil svoj prvý dva pokusy sezóny, a to ako úsilie prvotriedne, hoci iskril brilanciu od ostatných. Ben Spencer, Saracénmi tretej voľba skrumáž-napoly, zlomil z pelotónu v štvrtej minúte, ktorý bol ostrý, ale jeho cross-kop na úteku bol dojatý genialitou a posadil sa na Ashton na prvý pokus. Spencer bol o stretnutí sám asi 20 minút neskôr, kedy sa hostia Maro Itoje, off obratu zápasu, dal Chris Wyles preč.Spencer bol po ruke, aby si vzal jeho vnútorný loptu pre Saracens druhý. Hra bola viac či menej preč, ale všetky Worcester nádeje bol rozdrvený pár minút do druhej polovice, keď Jackson Wray skóroval z Hnacie vedenie na nastavenie vedenia 27-6. Ďalších 10 minút neskôr a Saracens mali bonusový bod so skúškou zápasu. Schalk Brits prešiel okolo troch hráčov na pulte a zistil, že Hodgson, ktorý poslal Ashtona na prepínač.Premena tomto smere sa práve stalo, že ten, ktorý vychoval Hodgsonovo 2,500th bod.

Worcester boli preč a ďalšie pokusy nasledoval v inteligentný, aby pre Britov, z iného poháňaného linka-von, a Ben Ransom, off klasický Hodgson Miss-pass.

Worcester prebudila sa z dvoch neskorých desiatky ich vlastné, jeden Joe Rees, druhý jemný partitúre GJ van Velze. Jeho náprotivok, Ernst Joubert, hral svoj posledný zápas za Saracénmi po šiestich rokoch skvelé služby, ale aj pre služby, ktoré majú na predaj, Saracénov a anglický rugby to bolo vhodne elegantný spôsob, ako pre Hodgson odovzdať svoj najnovší míľnik.

Bet365-Zobrazi ť viac

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése